Priprema za polazak u predškolskomože biti uzbudljiva, ali istovremeno i vrlo stresna kako za roditelje, tako i za njihove mališane. 

Ipak, sa pravim informacijama i resursima, ovaj period može postati pravo zadovoljstvo. 

Bilo da li tražite ranac za predškolca ili materijal za kreativne aktivnosti, u Pulse BiH pronaći ćete sve što vam je potrebno.


Izbor rančeva za predškolsko: sigurnost, kvalitet i stil

Kada je u pitanju odabir ranca za predškolsko, veoma je važno odabrati onaj koji je prilagođen potrebama i fizičkom razvoju vašeg mališana. Pulse ruksaci BiH za predškolsko u dizajnirani su sa posebnom pažnjom prema ovoj potrebi.

Ergonomski dizajn za udobnost

Naramenice naših rančeva imaju ojačanje i mogu se produžiti kako bi bili adekvatni i za roditelje. Ovo omogućava pravilno držanje i distribuciju težine, štiteći dječija leđa i ramena od nepotrebnih naprezanja. Takođe, Pulsei rančevi imaju ergonomski oblikovanu leđnu stranu koja omogućava vazduh da cirkuliše, što spriiečava znojenje i povećava udobnost tijekom nošenja.

  • Sigurnost u svim uslovima: Većina modela rančeva za predškolsko posjeduje reflektujući materijal kako bi djeci obezbjedila sigurnost u saobraćaju kada je vidljivost slabija. Reflektujući elementi na rančevima su posebno bitni prilikom dolaska i odlaska iz vrtića u jesenjem i zimskom periodu kada su dani kraći.

  • Prilagođenost i personalizacija: Svi naši rančevi prilagođeni su kako devojčicama tako i dječacima i dolaze sa različitim motivima omiljenih dječijih junaka. Ova personalizacija omogućava detetu da izrazi svoju individualnost, dok istovremeno uživa u društvu svojih omiljenih crtanih likova.

  • Izdržljivost i lako održavanje: Naši rančevi su izrađeni od kvalitetnih, dugotrajnih materijala koji mogu da izdrže sve što vaš mališan može da im zada. Pored toga, oni su lako održivi - većina se može obrisati vlažnom krpom, što olakšava roditeljima održavanje rančeva čistim i svežim.

Bilo da tražite ranac za vrtić ili ranac za predškolsko, u našoj internet prodavnici sigurno ćete pronaći idealan ranac za vaše mališane. 

U ponudi imamo različite veličine, boje i dizajne, svaki posebno kreiran sa misli na udobnost, bezbednost, i uzimajući u obzir različite ukuse mališana.


Uz Rrančeve i patofne: komforno za vaše mališane

Za predškolsko će vam biti neophodne i patofne koje su neophodne za boravak u vrtiću. Birajte one od kvalitetnih materijala koje će pružiti udobnost malim stopalima tokom cijelog dana. Kao i rančevi, i patofne dolaze sa različitim motivima, pa tako i najmlađi mogu izabrati one sa likovima svojih omiljenih junaka.


Kreativni pribor za bezgraničnu maštu

Osim što će vašem djetetu biti potreban ranac za predškolsko, biće mu potreban i širok spektar kreativnih alata. Flomasteri, bojice, vodene bojice i plastelin su samo neki od materijala koje nudimo u Pulse BiH.

Flomasteri i bojice omogućavaju detetu da istražuje boje i oblike, dok plastelin podstiče fine motorne veštine i trodimenzionalno razmišljanje. Vodene bojice nude potpuno drugačiji doživljaj, omogućavajući detetu da se upusti u eksperimentisanje sa bojama i teksturama.


Prvi koraci u pisanju i crtanju: sveske i blokovi

Uz sav kreativni materijal, važno je i obezbediti dovoljno prostora za izražavanje. 

Sveske i blokovi za crtanje predstavljaju osnovu svake kreativne aktivnosti. Sa širokim izborom svezaka različitih formata i dezena, svako dete može pronaći onu koja najviše odgovara njegovim potrebama i ukusu.


Organizacija radova: fascikle i organajzeri

Važan deo opremanja predškolca svakako su i fascikle koje omogućavaju očuvanje i organizaciju radova vašeg mališana. Pored toga, organizatori mogu pomoći da se održi red na radnom stolu vašeg deteta. Uz prave organizere, učenje i igra postaju mnogo lakši.

Sve što vam je potrebno, od ruksaka preko pribora i materijala za kreativne aktivnosti, moćete pronaći u našoj online prodavnici.