BREND PULSE


Brend PULSE je osnovan 2009.god. i važi za veoma mlad brend skoncentrisan na torbe, školski pribor i kancelarijski material. Brend je nastao početkom finansijske krize 2009. god., ali ne kao ponuda jeftinih i proizvoda lošeg kvaliteta, već suprotno, kao ponuda proizvoda vrhunskog kvaliteta po prihvatljivim cijenama. Razvojni tim PULSE je bio revoltiran “velikim brendovima” prisutnim na tržištu i njihovom strategijom obaranja kvaliteta, smanjenja asortimana ali i povećanjem cijena kao poslijedicu smanjene potrošnje i pada prodaje, pa je koncept PULSE proizvoda napravljen da garantuje kvalitet (garancija 25 mejseci na sve rančeve, torbe i pernice) i garantuje dobre cijene (dosta niže cijene od konkurencije za bolji kvalitet od konkurencije). Filozofija upotrebe kvalitetnijih proizvoda i korišćenje istih duži period, umjesto kupovine jeftinijih proizvoda lošeg kvaliteta koji se brzo habaju i cijepaju, je sve više i više prepoznata od strane krajnjih potrošača.

PULSE KVALITET


PULSE KVALITET je garantovan nevezano za model tj. sve torbe PULSE su proizvedene od provjerenih materijala bez PVC-a, tako da zadovoljavaju sve standarde EU (REACH). Mnogi drugi proizvodi prisutni na tržištu su pravljeni od materijala koji sadrže PVC, a kada materijal u sebi sadrži PVC onda se mora prskati konzervansima, pa nakon takvog tretmana olovo koje sadrži PVC i konzervans šire neprijatan miris i nisu zdravstveno ispravni. Takođe, material korišćen za izradu PULSE torbi je vodootporan, više fleksibilan, više izdržljiv, i dugotrajniji od većine drugih prisutnih na tržištu. Tehnologija proizvodnje materijala se zasniva na organskim jedinicama povezanim sa Poliuretanskim jedinicama, tako da ovi materijali ne zahtjevaju konzerviranje. Torbe su takođe ojačane specijalnim najlonskim koncem na svim mestima koja trpe veliko opterećenje, a sve boje korišćene za štampu su vrhunskog kvaliteta tako da ne blijede i teško ih je ogrebati.

PULSE DIZAJN


PULSE DIZAJN, pa to je već stvar ukusa, ali PULSE dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savjete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Nadamo se da vam se sviđa naš dizajn i da ste voljni da testirate naš kvalitet!
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.