Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća Pulse Design d.o.o. tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

Rok isporuke
Period isporuke porudžbine je do tri radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene tokom naredne nedelje.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine. Odustanak možete javiti na broj 051 381 890 ili odbijanjem prijema paketa prilikom dostave.

Cijena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom, za cijenu isporuke pozvati na broj 051 381 890. Troškovi isporuke se naknadno dodaju na cijenu proizvoda . Za porudžbine preko 120KM isporuka je besplatna za sve kupce u Bosni i Hercegovini.

U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi kupac.

Procedura isporuke

Pošiljka se dostavlja na adresu u periodu od 08:00-16:00 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba čiji su podaci dati u porudžbenici, kako bi mogla  preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije .

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavjestite pozivom na telefon 051 381 890 . Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja možete preuzmite pošiljku i potpisati kuriru adresnicu.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.