Polazak u školu je veliki korak za svako dijete, ali i za roditelje. Osim emotivnog stresa koji sa sobom nosi ovaj događaj, tu je i organizaciona strana koja uključuje pripremu i kupovinu školskih potrepština. 

Da li ste spremni za novi polazak u školu? 

Pogledajte naš popis školskih potrepština koji će vam pomoći da uštedite vreme i novac tokom kupovine školskih zaliha.


Rančevi za školu - udobnost i praktičnost na 1. mjestu

Bez obzira na to koliko godina ima vaše dijete, sigurno je da će mu biti potreban ranac za školu. Ranac treba da bude udoban, izdržljiv i prostran, ali i atraktivan za mališane. 

Pulse ruksaci BiH za školu su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i nude optimalnu podršku za dečija leđa (uz obaveznu anatomsku konstrukciju koja čuva lijeđa za djecu koja su još u razvoju), dok zabavni i moderni dizajni garantuju da će biti omiljeni među djecom.


Pernice - sve na jednom mjestu

Pernice su nezaobilazan dio školske opreme. U njima će vaše dijete imati sve što mu je potrebno na jednom mjestu. 

Pulse pernice dolaze u različitim veličinama i dizajnima, a dizajnirane su tako da u njima stane sve neophodno - olovke, gumice, lenjiri, flomasteri, bojice...


Sveske i olovke - neophodne za svaki predmet

Bez obzira na to koji razred pohađa vaše dijete, potrebne su mu sveske i olovke. 

Pulse nudi širok asortiman svezaka različitih formata, od običnih svezaka, preko onih sa kockastim ili liniranim listovima, do specijalnih svezaka za određene predmete. 

Takođe, tu su i olovke različitih debljina i boja, flomasteri, bojice, tehničke olovke... Sve što je potrebno za kreativno izražavanje i uspješno učenje.


Torbice za patike - za tjelesni odgoj bez brige

Za časove tjelesnog vašem školarcu će trebati torbica za patike

Pulse torbice za patike su praktične, lagane i prozračne, izrađene od materijala koji omogućava ventilaciju, što je posebno važno za čuvanje sportske obuće.


Pribor za likovno - podsticanje kreativnosti

Svakom djetetu je potreban pribor za likovno. 

Bojice, tempere, četkice, paleta... sve su to stvari koje će vašem djetetu omogućiti da se kreativno izrazi. 

Pulse nudi široku paletu pribora za likovno, od kvalitetnih vodenih boja i tempera, preko četkica različitih veličina, do palete i ostalih potrepština.


Pribor za tehničko - razvijanje tehničkih vještina

Za starije učenike, potreban je i pribor za tehničko. Ovaj pribor uključuje različite alate, kao što su lenjiri, šestar, tehnička olovka i druge stvari koje će vašem djetetu pomoći da se upusti u svijet tehničkog crtanja i oblikovanja. 

Pulse u svojoj ponudi ima komplete pribora za tehničko, koji sadrže sve što je potrebno za ovaj predmet.


Table i organizatori - red i sistem

Studiranje i učenje su procesi koji zahtijevaju organizaciju. Stoga, table od plute i bijele magnetske table mogu biti izuzetno korisne. Djeca mogu koristiti table od plute za pričvršćivanje važnih obavještenja, rasporeda časova, podsjetnika za domaći zadatak i slično. Bijele magnetske table su izvrsne za crtanje, pisanje i objašnjavanje složenih tema.

Organizeri i fascikle takođe su neophodni za održavanje reda među školskim materijalom. Oni pomažu u čuvanju svih papira, svezaka i dokumenata na jednom mjestu, čime se olakšava praćenje napretka i sprečava gubljenje važnih materijala.


Kako olakšati proces opremanja školarca?

Kupovina školskih potrepština može biti stresna, ali ne mora da bude tako. Planiranje je ključ. Napravite listu onoga što vam je potrebno na osnovu školskog popisa, ali i na osnovu specifičnih potreba vašeg djeteta. Kada imate jasnu sliku onoga što vam treba, proces kupovine postaje mnogo lakši i brži.


Drugi važan korak je odabir pravog mjesta za kupovinu. Izaberite prodavnicu koja ima široku ponudu školskih potrepština, kao što je online prodavnica Pulse BiH. Ovde možete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mjestu, što će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Takođe, uključite vaše dijete u proces kupovine. Dozvolite mu da izabere dizajn ranca, pernice, svezaka... To će mu pomoći da se osjeća uključeno i uzbuđeno zbog početka škole. Ovo može biti dobra prilika da naučite svoje dijete vrednosti novca i da mu pomognete da razvije vještinu donošenja odluka.

Na kraju, ne zaboravite na kvalitet. Jeftine stvari često nisu dovoljno izdržljive za svakodnevno korištenje, posebno kada su u pitanju školske potrepštine. Stoga, uvijek se opredeljujte za proizvode koji su izrađeni od kvalitetnih materijala.

Kao što vidite, opremanje školarca za novu školsku godinu ne mora biti stresno. 

Sa pravim planiranjem, odabirom prave prodavnice i uključivanjem vašeg djeteta u proces, možete lako pripremiti sve što je potrebno za školu. 

Ne zaboravite, najvažnije je da vaše dijete ima sve što mu je potrebno za učenje i kreativno izražavanje. Zato, opremite vašeg školarca sa svim potrebnim stvarima od a do š u Pulse online prodavnici.
Podeli sa prijateljima: