Uvek ste u ponudi putnog programa imali veliki broj poznatih brendova koji su jako skupi, a još više jeftinih modela koji čak i poslije prvog putovanja budu oštećeni. Kako pronaći pravi odnos u cijeni i dugotrajnosti i čime se voditi pri kupovini kofera? Kada se pakujete za put uvijek brinete o pasošu i odjeći, ali da li se zapitate kolika je cijena lošeg kofera ako Vam pukne na početku putovanja. Potreban Vam je novi kofer?

U daljem tekstu predstavićemo Vam par bitnih stavki o kojima treba voditi računa kada se bira model kofera.


Zašto odabrati ovakav tip kofera?

Pronašli smo pravi balans u odnosu ciiene, kvaliteta i dizajna. Napravljeni od 100% njemačkog polikarbonata, uz aluminijumsku konstrukciju, odišu kvalitetom koji je potreban savremenom putniku, a da pri tome nije rieč o preskupim svjetskim markama koje zahtjevaju pozamašnu sumu novca. Prva pomisao kada govorimo o polikarbonatu jeste fleksibilnost i težina samog materijala. Riječ je o najprilagodljivijem materijalu koji se koristi za proizvodnju kofera. Nova tehnologija proizvodnje od polikarbonata, koju svi modeli Pulse kofera imaju, omogućava veliki stepen savijanja materijala (fleksibilnosti), koji se može vratiti u prvobitno stanje nakon udarca ( dovoljno je samo pritisnuti materijal sa kontra strane). 

Dupli točkići koji se vrte 360 ° omogućavaju kretanje bez zaustavljanja, maksimalno prilagođavanje promeni smera i prenos težišta kofera na više strana.

Praktičnost kofera

Da li je kofer praktičan za pakovanje - jedno je od najčešćih dilema za većinu putnika kada je riječ o unutrašnjosti kofera. Pulse koferi sastoje se od dvije velike pregrade sa zatezačima i rajsferšlusima. Obložene su tkaninom koja ne sadrži PVC u sebi. Različiti džepovi i pregrade omogućavaju bolju prilagodljivost pakovanja različitih dimenzija stvari. Da biste bili sigurni da su Vam stvari pričvršene čak i ukoliko se kofer okrene naopako,potrebno je da u svakom dijelu kofera postoje zatezači koji odjeću, obuću ili flašice fiksiraju u određeni položaj. Jako bitan detalj jesu pregrade za sitnije stvari. Da li se i Vama desilo da prevrnete cijeli kofer u potrazi za jednom sitnicom koja je zapala na dno? Ukoliko jeste, i sami znate koliko je važno imati jednu pregradu za sitne stvari.


Prilagodljivost kofera prohtjevima putnika.

Pulse koferi dostupni su u tri dimenzije i šest boja. Prilagodili smo dizajn svih modela kofera, kako biste mogli sami napraviti svoju kolekciju, kombinujući različite veličine i boje kofera. S obzirom na trend porasta različitih tipova putovanja, napravili smo za svaki vid prijenosa prtljaga određeni model:

Kofer 20 inch( 58 x 38 x 22 cm) koji je težak 2,45 kg, pogodan za putnike sa ručnim prtljagom. Zahvaljujući modernoj tehnologiji proizvodnje napravili smo veoma lagan kofer koji možete podići jednom rukom.

Kofer 24 inch ( 68 x 43 x 24 cm) koji je težak 3,1 kg. Uz pomoć aluminijumske konstrukcije smanjili smo finalnu težinu, a uz pomoć polikarbonata povećali efikasnost.

Kofer 28 inch ( 77 x 50 x 28 cm) koji je težak 3,92 kg. Lagan, a izdržljiv dobitna je kombinacija ovakvog modela kofera.


Kako biti siguran da su Vaše stvari stvarno u koferu?

Pored kvaliteta materijala i dizajna, jako bitna stavka predstavlja bezbjednost stvari spakovanih u kofer. Pulse koferi imaju ugrađen TSA LOCK sistem zaštite koji omogućava najnoviji sistem zaključavanja prtljaga. Nakon što osmislite šifru, jednostavno postavite rajsferšluse u odgovarajući položaj na TSA bravi i Vaš prtljag je zaključan, bez brige o mogućem gubitku ključeva, lomljenju bravica ili rezanju materijala. Ovakav tip zaključavanja predstavlja globalni sigurnosni sistem koji daje fleksibilnost putnicima da zaključaju svoj prtljag i budu sigurni šta se nalazi unutar njega, a takođe dozvoljavaju carini da ih nesmetano pregledaju bez oštećenja, uz pomoć specijalnog TSA ključa koji je dostupan samo carinskim organima svake zemlje.


Ukoliko imate pitanje kliknite ovdje.


Podeli sa prijateljima: