Često se pitamo da li je vrijeme da promjenimo ranac koji dijete nosi, torbu koju koristimo za svakodnevne aktivnosti a ponekad čekamo poslednji trenutak kada nema druge alternative nego kupovina novog ranca. Kupovina novog ranca povlači za sobom bezbroj pitanja i dilema i naravno ukoliko baš nađemo ono što želimo eto nas na devetom minuta. Taj osećaj sreće kratko traje al je nemjerljiv. Zato pre svake kupovine treba imati u vidu šta želimo i šta sve ima u ponudi. Evo na šta treba obratiti pažnju ukoliko krenemo u kupovinu novog ranca.

Kada je pravo vreme za kupovinu novog ranca? 

Najbolji period za kupovinu novog ranca su ljetnji meseci i pred Novu godinu. Obično su tada aktuelni popusti, u raspolaganju vam je veliki broj modela. 

Ono što je bitno jeste da ne kupite ranac baš u prvoj radnji jer vas možda u nekoj drugo čeka veći izbor, modeli koji vam budu ljepši nego u prethodnoj radnji, povoljniji uslovi plaćanja i cijene. I ukoliko imate pitanja obavezno pitajte prodavca da biste sve vaše dileme rešili u pravo vrijeme.

Odabir radnje u kojoj ćemo kupiti ranac? 

Knjižare su pravo mjesto da se upoznate sa raznim markama rančeva, cijenama, proizvođačima. Svaka knjižara nudi različite asortimane rančeva za mnoge namjene. To vam je idealno mesto da vidite kako nešto izgleda jer verodostojnije je videti nešto uživo nego odabrati sa sajta. Bilo bi super i sa prodavcem porazgovarati  o najaktuelnijim I najkvalitetnijim rančevima, šta se najviše prodaje, šta obično roditelji traže u skladu sa potrebama djece. Pored toga, osim ranca, možete kupiti i druge stvari koje su djeci nephodne za školu i da sve to obavite za jako malo vrijeme jer nema čekanja na kasi. 

Online kupovine ranca

Ono što je dobro  jeste što možete nakon odabira ranca u knjižari posjetiti sajt proizvođača tog ranca I vidjeti da li nudi neke pogodnosti prilikom prve kupovine, online naručiti a možda nađete još nešto što vam se dopadne pa poručite zajedno ranac i određenu dodatnu opremu. Mnogi nude besplatnu dostavu nakon prelaženja određene novčane granice pri kupovini.

Koliko para toliko vredi...

Kvalitetan ranac napravljen je od kvalitetnog materijala, prilagođen potrebama i uzrastu, poseduje odlične dodatke, poseduje anatomske karakteristike. Dobar brend ćete prepoznati po sličnim cenama u svim maloprodajnim objektima i na internetu a kupovinom ćete se zaista uvjeriti da dobra cijena znaci dobar kvalitet. I imajte na umu kičma trpi sve ali dijete ne.

Garancija na ranac

Veoma je bitno imati u vidu garanciju na kvalitet koju nudi određeni proizvođač,koja je bitna i kad kupujemo nešto za nas odrasle a naročito kada su djeca u pitanju. Djeca drugačije doživljavaju održavanje i čuvanje nečeg i smatraju da sve što umisle može funkcionisati. Zakonska garancija za sve tekstilne proizvode na bazi poliestera je 6 meseci. 

#Pulse ruksaci BiH

Naši rančevi imaju garanciju od 2 godine, što uključuje  obnavljanje svih mogućih  nedostataka koji se mogu otkloniti popravkom ili zamjenom, ukoliko popravka nije moguća. 

Pulse ruksaci BiH zadovoljavaju evropske standarde o zdravstvenoj ispravnosti materijala i proizvedeni su od materijala bez PVC-a. U okviru naše ponude imate  veliki broj artikla za ranceve raznih namjena.

Ranac za prvake pruža podršku leđnom i ramenom dijelu, izrađen je u mnogim dezenima jer dijete će nositi nešto ukoliko mu se sviđa i dizajnirani su i za dječake i za djevojčice. Anatomski ranac dugo će trajati vašem prvaku i sprječiiće eventualne deformacije na kičmi do kojih bi došlo da nije prilagođen leđima i ramenima i na taj način ih čuva.

Pored ove pogodnosti Pulse ruksaci BiH  napravljeni su od reflektujućeg materijala postavljenog sa sve četiri strane kako bi djeca bila bezbjedna u saobraćaju, posebno tokom odlaska kući iz škole u večernjim satima. Dno ranca je gumirano, a većina rančeva posjeduje i fluorescentnu kabanicu sa reflektujućim trakama koja omogućava zaštitu od kiše.

U ponudi Pulse rančeva postoje i rančevi sa točkićima koji su odlični za djecu koja ne ostavljaju knjige u školskim ormarićima ili još uvek nemaju tu mogućnost. Točkići olakšavaju nošenje tereta i čuvaju kičmu djeteta. Dijete umesto da nosi teret na leđima on ga vuče. Bitno je samo znati da li teren od kuće do škole omogućava da se ranac vuče jer ukoliko je teren previše neravan djetetu će biti teško da vuče ranac. 

Ovi rančevi imaju i mogućnost i nošenja na leđima ukoliko se desi da dijete treba da vuče predmet na nekoj gruboj površini, orošenom asfaltu i slično. Oni mogu biti od koristi i za kratka putovanja. 

Pored SBS rajsfešlusa i Niko kopči koje standardno upotrebljavamo u izradi svih naših proizvoda, ovi rančevi poseduju i nekoliko pregrada od kojih neke imaju rupe za protok vazduha u slučaju da djete tu nosi svoju opremu za fizičko.  Ručke, kao i kompletna konstrukcija izrađeni su od aluminijuma tako da je ranac izdržljiv i dugo traje. Ručka se može podesiti u zavisnosti od visine djeteta tako da ranac može poslužiti i za nekoliko razreda. Dno je jako i izrađeno je od specijalne plastike koja je laka za održavanje . 

Pošto mislimo i na najmlađe za njih postoji veliki izbor rančeva za vrtiće i predškolsko. Rančevi za vrtić za djevojčice i dječake Pulse izrađeni su deci od 3 godine. Naramenice koje imaju ojačanje mogu da se produže kako bi bili adekvatni i za roditelje. Razni dezeni i motivi učini će da vaše djete odabere baš onaj koji se njemu dopada sa omiljenim likom iz crtaća ili omiljenom kombinacijom boja i dezena. Takođe, većina modela Pulse rančeva za predškolsko poseduje reflektujući materijal koji omogućava vidljivost  u saobraćaju kada je osvjetljenje slabije.

U ponudi su i torbe za fizičko, koje se mogu koristiti i za drugu opremu i patike. Ove torbe napravljene su od kvalitetnog materijala, dizajnirane su i za dječake i za djevojčice. Garancija na kvalitet Pulse torbica za fizičko je 2 godine.

Drago nam je ukoliko  su vam ovi savjeti bili od korisni. Ukoliko imate neku dilemu ili pitanje ili ukoliko želite savet pre kupovine ranca za djete tu smo da vam pomognemo. Ono što sigurno znamo jeste da nećete pogrešiti ukoliko odaberete Pulse ranac jer je cijeli asortiman kvalitetan i   dugotrajnog roka. Tako da vjerujemo da ćete poslije prve kupovine opet doći do nas za možda neku torbu za putovanje, novi ranac, putnu ili poslovnu torbu ili torbu za vaše tinejđere. 

Kompletnu ponudu Pulse školskog asortimana, mogućih akcija i poklon programa možete videti na sledećem linku:

https://pulsebih.com/category/prodavnica/

Ako vas zanima u kojim sve knjižarama nas možete naći možete pogledate spisak ovlašćenih maloprodajnih objekata po gradovima za Pulse proizvode kliknite na link 

https://pulsebih.com/prodajnaMesta/