Pernice za Školu

Pernice za školu Pulse su izradjene od identičnih materijala i dizajna kao i rančevi u istoj kolekciji. U našoj internet prodavnici možete poručiti online pernice za devojčice i dečake. Garancija na kvalitet Pulse proizvoda je 2 godine.

Pernice

Jedan od neizostavnog elementa školskog pribora su pernice. U ponudi Pulse pernica za školu imamo meke i tvrde pernice kako za devojčice tako i za dečake. Prilikom nihove izrade vođeno je računa da budu zadovoljena 3 glavna kriterijuma: kvalitet, funkcionalnost i dizajn.

Sve meke pernice za školu dizajnirane su tako da se uklapaju uz rančeve iz iste kolekcije i u njihovoj izradi korišćeni su isti materijali kao kod rančeva. One su namenjene deci školskog uzrasta i tinejdžerima.

Tvrde pernice za školu dizajnirane su tako da se uklapaju uz rančeve iz kolekcije Anatomic i lako pakuju u prednji džep rančeva. Njihov dizajn prilagođen je uzrastu mlađe školske dece. Tvrde pernice za devojčice i dečake Pulse izrađene su od najkvalitetnijih materijala i u našoj širokoj ponudi sigurno ćete pronaći model baš po ukusu vaših mališana.

Pernice za školu za devojčice i dečake kao i ostali školski pribor možete pogledati i poručiti online u našoj internet prodavnici.